Energetische behandeling

Wat is een energetische behandeling?

Tijdens een energetische behandeling wordt er met helende energie ingewerkt op het energieveld. Alles bestaat uit energie. Zo heeft ook ieder mens een eigen energieveld, bestaande uit een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel lichaam. Het kan zijn dat de energie om wat voor reden dan ook stagneert. Een energetische behandeling is bedoeld om de energie vrij te laten stromen en je (meer) in verbinding te brengen met jeZelf.

Wat kun je verwachten?

Bij binnenkomst staat er een kopje kruidenthee en een warm voetenbadje met etherische olie voor je klaar, wat voor directe ontspanning zorgt. Voorafgaand aan de behandeling vindt er een kaartlegging plaats waarbij de kaart je inzicht geeft over een bepaald thema in je leven.

Tijdens een behandeling werk ik met kristallen en de heerlijke etherische oliën van de Groene Linde. Je ondergaat de behandeling in stilte, waarbij je kleding wordt aangehouden.

groene linde

Een behandeling wordt als zeer ontspannend ervaren en is een waar cadeau aan jezelf.

Energetische behandeling

Laat je verrassen door de heerlijke geuren, de kristallen en de helende energie!

kaarten
etherische olie
etherische olie

Contactformulier

Heb je een vraag? Laat een berichtje achter via onderstaand formulier. Je kunt binnen twee werkdagen een reactie verwachten.

1 + 13 =

iris oosterveer