studio petten

Groep Yoga sessie 

(max. 3 personen)

Bestaat uit yogahoudingen, meditaties, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

Kom gezellig met je vriendin, buurvrouw, partner of je moeder!

Het fysieke lichaam

Een yoga sessie is bedoeld om ruimte te creëren in je fysieke lichaam. Het kan zijn dat je spanningen of zelfs pijn ervaart in je lichaam. Yoga kan je hierbij helpen. Om juist in de spanning de ontspanning op te zoeken. En om ruimte te creëren in de gebieden waar het vast zit. Yoga helpt je ook om je lichaam soepeler en flexibeler te maken. Het gaat er bij yoga niet om hoe ver je komt in een houding of om hoe lenig je bent. Ieder lichaam is uniek. Door gericht aandacht te geven en te voelen wat jouw lichaam nodig heeft, kom je meer in verbinding met jezelf.

Rust en ruimte in je hoofd

Naast dat yoga inwerkt op het fysieke lichaam ondersteunt yoga mentaal gezien om meer rust en ruimte te creëren in je hoofd. Het kan zijn dat je veel in je hoofd zit en last hebt van gedachten die soms de overhand lijken te nemen. Yoga en meditatie helpen je om inzicht te krijgen in deze soms belemmerende gedachten en overtuigingen. Waardoor je uiteindelijk veel meer rust ervaart.

Tijdens een sessie

Verzorg ik de yogahoudingen, meditaties, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen die voor jullie passend zijn. Tijdens de sessie wordt er gebruik gemaakt van etherische oliën. De oliën zorgen voor directe ontspanning en werken ondersteunend in bepaalde processen.

Groep yoga workshop

Het is ook mogelijk om een groep yoga workshop te boeken! Een waar cadeau voor jezelf of om iemand cadeau te geven. Het is dan ook mogelijk een mooie cadeaubon aan te schaffen t.w.v. 99 euro.

Wat kun je verwachten?

Bij binnenkomst ligt er voor ieder een persoonlijke attentie klaar op de yogamat. Ik verzorg ontspannende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditaties en een heerlijke eindontspanning.

Tijdens de workshop maak ik gebruik van de etherische oliën van de Groene Linde, die voor een directe ontspanning zorgen. De workshop wordt afgesloten met een kopje kruidenthee en de mogelijkheid tot een kaartlegging waarbij de kaart je inzicht geeft over een bepaald thema in je leven.

Boek een groep yoga sessie of workshop

Bestaat uit yogahoudingen, meditaties, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

Kom gezellig met je vriendin, buurvrouw, partner of je moeder!

Vul het contactformulier in voor een afspraak.

kaarten

Een gezellig en ontspannen uitje, een mooie ervaring om cadeau te geven! 

Contactformulier

Heb je een vraag? Laat een berichtje achter via onderstaand formulier. Je kunt binnen twee werkdagen een reactie verwachten.

10 + 12 =

iris oosterveer