yoga

Individuele yoga sessie

Bestaat uit yogahoudingen, meditaties, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

Het fysieke lichaam

Een yoga sessie is bedoeld om ruimte te creëren in je fysieke lichaam. Het kan zijn dat je spanningen of zelfs pijn ervaart in je lichaam. Yoga kan je hierbij helpen. Om juist in de spanning de ontspanning op te zoeken. En om ruimte te creëren in de gebieden waar het vast zit. Yoga helpt ook om je lichaam soepeler en flexibeler te maken. Het gaat er bij yoga niet om hoe ver je komt in een houding of om hoe lenig je bent. Ieder lichaam is uniek. Door gericht aandacht te geven en te voelen wat jouw lichaam nodig heeft, kom je meer in verbinding met jouw unieke lichaam.

Rust en ruimte in je hoofd

Naast dat yoga inwerkt op het fysieke lichaam ondersteunt yoga mentaal gezien om meer rust en ruimte te creëren in je hoofd. Het kan zijn dat je veel in je hoofd zit en last hebt van gedachten die soms de overhand lijken te nemen. Yoga en meditatie helpen je om inzicht te krijgen in deze soms belemmerende gedachten en overtuigingen. Waardoor je uiteindelijk veel meer rust ervaart en je beseft dat je bij elke overtuiging weer een keuze hebt, of je deze gelooft of juist niet. Of je ingaat op het verhaal of deze aan je voorbij laat gaan.

Tijdens een sessie

Gaan we gericht kijken wat er om aandacht vraagt. Aangezien iedereen uniek is, is er geen hapklare manier. Ik verzorg de yogahoudingen, meditaties, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen die voor jou passend zijn. Je krijgt oefeningen mee die je eventueel direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Tijdens de sessie wordt er gebruik gemaakt van etherische oliën. De oliën zorgen voor ontspanning en werken ondersteunend in bepaalde processen.

Yoga betekent verbinding, kom in verbinding met jeZelf en vanuit daar met de wereld om je heen.

Individuele yoga sessie

Tijdens een sessie verzorg ik de yogahoudingen, meditaties, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen die voor jou passend zijn. 

Ouder en kind yoga

Ouder en kind yoga

Groep yoga sessie

Groep yoga sessie

studio petten

Contactformulier

Heb je een vraag? Laat een berichtje achter via onderstaand formulier. Je kunt binnen twee werkdagen een reactie verwachten.

6 + 11 =

iris oosterveer