Mijn roeping

Zelfexpressie door middel van groei en bloei…zodat het zaadje wat zich in ieder van ons bevindt door innerlijke groei optimaal tot bloei komt!

Mijn wens is dat ieder de weg terugvindt naar zich Zelf.

 

Helpen herinneren

aan de heelheid die je in essentie bent,

aan het licht dat je bent,

aan de liefde die je bent en

aan de vreugde die je bent. 

Hoe?

Bewustzijn brengen op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Zodat jouw unieke zelf de ruimte krijgt om optimaal te groeien en uit te bloeien tot wie je in essentie al bent.

Een leven vanuit je hart zit hem juist in het puur zijn. In de zachtheid en in de ontspanning…waarin je eigenlijk al goed bent zoals je bent en tegelijkertijd steeds meer groeit, opent en uit bloeit.

Methode

Aangezien iedereen anders is en een ander pad bewandeld, is er geen hapklare manier. Samen gaan we kijken naar wat zich aandient en wat er gezien wil worden. Met als uitgangspunt dat alle antwoorden zich bevinden in jezelf.

Tijdens de sessies en behandelingen maak ik gebruik van etherische oliën, kristallen, kaartenlegging, healing energie, emotie coaching, yoga, meditatie, chakra balancing & soul coaching.

 

iris oosterveer

Iris Studio ligt op steenworp afstand van het strand. Een unieke plek waar de energie van de zee en de natuur sterk aanwezig is.

Combineer een sessie of behandeling met een heerlijke strandwandeling in Petten aan Zee!  

Iris Oosterveer

iris oosterveer

Open je hart

met beide benen op de grond

en stel je open voor jouw unieke zelf

Bewustzijn

Bewust zijn van alles wat er in je voorbij komt. Creëer ruimte in je lichaam, in je hoofd en geef ruimte aan je emoties. Word je bewust van wie je werkelijk bent en sta aan het roer van je eigen leven.

Verbinding

In verbinding met jezelf en vanuit daar met de wereld om je heen.

Open je hart met beide benen op de grond. Geef expressie aan wie je werkelijk bent.

Moeiteloosheid

Volg de stroom van de minste weerstand. In volledige acceptatie van al dat is. Leef van binnen naar buiten en neem het heft van je leven in eigen hand.